Kuperus Schildersbedrijf, al meer dan 65 jaar een begrip in Friesland!

Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud van al uw vastgoed in Friesland en zijn gevestigd te Joure en Leeuwarden.

Wij verzorgen het binnen- en buitenschilderwerk, de wandafwerking, houtrotreparatie en kunnen uw woning voorzien van isolatieglas in Joure, Leeuwarden en ver daar buiten. Ons werkgebied bestrijkt heel Friesland.

Wij werken als Sikkens Quality Painters met hetOpent interne link in huidig venster Sikkens HuisSchildersPlan, dit is een meerjarig onderhoudsplan voor uw woning. Elk jaar vindt er een inspectie plaats (eventueel met schoonmaakbeurt), waardoor we eventuele beschadigingen vroegtijdig opmerken en kunnen bijwerken. Op deze manier staat uw woning er altijd tip-top voor en kunnen de kosten worden gespreid. 

 

Schoonmaak

Schoonmaak van al het houtwerk behoort ook tot het pakket van Kuperus Schildersbedrijf. Door uw woning geregeld schoon te maken, blijft het houtwerk langer goed en worden eventuele minpunten vroegtijdig geconstateerd zodat kans op hoge kosten door achterstallig onderhoud minimaal wordt.

 

Kleuradvies

Natuurlijk wilt u uw woning of bedrijfspand geheel naar eigen smaak en wens inrichten. Hierbij is de kleurkeuze van groot belang. Kuperus Schildersbedrijf kan samen met u een goede kleurstelling samenstellen en de juiste materialen adviseren.

Ook kunnen we een digitaal kleuradvies voor u verzorgen, waarmee eindeloos kan worden gecombineerd met kleuren.

 

Profiteren van 15% korting?

Door een wetswijziging vallen alle woningen ouder dan 2 jaar nu in het lage BTW-tarief.
Hierdoor betaald u in plaats van 21%, maar 6% over de loonkosten.

 

Dus zoekt u een schilder in Friesland? Dan bent u hier aan het goede adres!
Klik Opent interne link in huidig vensterhier om contact met ons op te nemen. We komen graag eens vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.